Friday, 07 October 2011

Steve Jobs se Stanford Aanvang Adres Was's 8 miljoen keer gister

Interessante nuus oor die URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8Y1SN74HVHg/:
Steve Jobs-1

Wow. In die nasleep van die hartseer nuus van Apple mede-stigter Steve Jobs se dood, het die video's gesien met sy inspirerende toesprake en voorleggings meemaakt bedrag van standpunte . Een van Jobs se mees bekende en meer onlangse toesprake, die aanvang toespraak by die Stanford Universiteit in 2005 gemiddeld 2000 daaglikse wisseling in September . Gister het die toespraak het meer as 8 miljoen views, volgens Sigbare Maatreëls.

Sy vele produk aanbiedings by Apple gebeure gemiddeld 24.000 daaglikse wisseling in September (hier is 'n vroeë een van 1997). Gister het hierdie videos gegenereer meer as 6,8 miljoen keer. Sy onderhoud saam met Bill Gates Alle Dinge Digitale gemiddeld 11.000 daaglikse wisseling in September . Gister het hierdie videos gegenereer oor 850,000 views. So meer as 15 miljoen gekyk algehele net op een dag.

Dit is geen twyfel dat al hierdie video's nou 'n deel van ons kollektiewe geheue van Steve Jobs.


Persoon: Steve Jobs
Webwerf:
Maatskappye: Pixar , Volgende , Apple

Steve Jobs was die mede-stigter en uitvoerende hoof van Apple en voorheen Pixar. Steve Jobs is gebore in Green Bay, Wisconsin Joanne Simpson en 'n Siriese pa. Paul en Clara Werk van Mountain View, Kalifornië het toe sy goedkeuring geheg aan hom. In 1972 gegradueer het, Werk van Homestead High School in Cupertino, Kalifornië en ingeskryf in Reed College in Portland, Oregon. Een semester later, het hy val uit, later toegang tot die studie van filosofie en vreemde kulture. Steve Jobs het 'n diepgewortelde belang in ...

No comments:

Post a Comment