Sunday, 11 September 2011

Beboet: P2P prokureur 'n boete van $ 10.000 vir "verbysterende bravoure"

Interessante nuus oor die URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/df7vIc7egGs/sanctioned-p2p-lawyer-fined-10000-for-staggering-chutzpah.ars:

'N federale regter' n boete Texas prokureur Evan Stone $ 10.000 vir die stuur van dagvaardings en ​​dan nedersetting briewe aan mense wat beskuldig word van die deel van 'n Duitse porn film genaamd Der Gute onkel-almal sonder toestemming van die regter se.

In September 2010, Stone pak namens van Mick Haig Productions teen 670 daarvan beskuldig dat lêer-swappers, en vra hy toestemming om vroeg ontdekking te neem. Regter David Godbey sê nie, in plaas daarvan, Godbey gebring in die Electronic Frontier Foundation en die Public Citizen te verteenwoordig die belange van die Het, aangesien nie een van hulle het nog nie genoem is, en dus het geen raad om vir hulle te praat. EFF en Openbare Burger prokureurs binnekort begin hoor van mense wat gesê het dat Verizon het omgedraai oor hul inligting te Stone, inligting oor die algemeen verkrygbaar slegs deur dagvaarding.

Lees die res van hierdie artikel ...

Lees die antwoorde op hierdie boodskap


No comments:

Post a Comment