Tuesday, 15 March 2011

Die Wetenskap van Stout Beer

Interessante nuus oor die url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aLOBAgrX6V4/The-Science-of-Stout-Beer:
'N AC skryf "Wiskundiges uitgevind van' n nuwe metode te kan en bottel bier soos Guinness stout terwyl hy nog steeds dat bevredigende kop van die artikel:. '...' N kraak groep van wiskundiges van die Universiteit van Limerick, gelei deur William Lee, het gemodelleer borrel vorming in stout bier in detail Hulle werk suggereer. dat die voering van die vellings van die blikkies en bottels met 'n wesenlike soortgelyk aan' n gewone koffie filter sou 'n eenvoudiger, goedkoper alternatief tot die widget word. Die span se berekeninge toon dat' n oorvloedige aantal gasborrels sou vorm van die lug vasgekeer in die hol vesel maak aan hierdie voering Hulle het net hul werk ingedien vir publikasie in Physical Review E en hoop dat die industrie sal binnekort begin toets van hulle voorstel.. "

Lees meer van hierdie storie op Slashdot.


No comments:

Post a Comment